Myggarmband kan göra det behagligare att vistas utomhus

29 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Myggor är flygfän som få tycker om. Vissa gånger är det så illa att myggor kan förstöra en i övrigt trevlig utflykt eller en middag utomhus. Eftersom det ofta är så många av dem så blir det jobbigt och irriterande att behöva vifta bort mygg hela tiden och framförallt är det väldigt drygt att få kliande myggbett över hela kroppen. Därför är det bra att investera i prylar som kan hålla myggen borta så att det blir fritt fram att njuta utomhus hela den härliga sommaren. 

Det finns flera sätt att hålla myggen borta

Det finns som tur är väldigt många olika prylar som man kan använda för att hålla de otrevliga myggen på avstånd. Till exempel så finns det batteridrivna apparater, spiraler som man eldar på, ljus som man kan tända och olja som man kan smörja in sig i, samtliga avger något som inte myggen tycker om. Men det smidigaste man kan använda sig av är nog ändå ett myggarmband.

image

De flesta av ovanstående prylar blir dock lite besvärliga att bära med sig om man till exempel vill ta en promenad i skogen, förutom myggoljan som istället kan vara besvärlig att smörja in sig med och kan framförallt göra att man inte luktar så som man skulle önska att man gjorde. Ett myggarmband däremot sätter man bara på armen och sedan kan man enkelt röra sig fritt med myggorna på avstånd. 

Hur fungerar ett myggarmband?

Hos DinGadget.se hittar man smarta myggarmband som kan användas i upp till 90 dagar. Armbandet fungerar genom att det är utrustat med en kapsel som innehåller flera olika naturliga oljor som myggen inte är speciellt förtjusta i. Dessa oljor är pepparmyntsolja, eukalyptusolja, lavendelolja och olja från malört. Det är dessutom justerbart och passar därmed både barn och vuxna. Myggarmbandet är tillverkat i silikon och är vattentätt, så man behöver inte komma ihåg att ta det så fort man vill ta ett svalkande dopp. 

 

 

Fler nyheter