Vuxna lekar

Googlar man på ordet sexleksaker får man fram massor av sidor som säljer just detta, inte konstigt när det är en av de snabbast växande marknaderna i Sverige. Det är inte bara efterfrågan som ökar utan även utbudet av produkter. Det finns så mycket mer än den klassiska dildon till kvinnan, som man kanske först tänker på då man hör ordet sexleksak. Nu kan man exempelvis hitta mängder av olika vibratorer, buttplugs och dildos. Utbudet för männen är inte sämre det, här hittar man allt från penisringar till penispumpar, lösvaginor och penisförlängare. 

Något annat som också har hängt med i utvecklingen är materialet och designen av sexleksaker. Nu finner man material som glas, silikon, keramik, trä och rostfritt stål. Man har kommit en lång väg sedan 80- och 90-talets gummiprodukter och formgivningen är utan motstycke inom modern industridesign. 

Det är fantastiskt att det finns så mycket att välja på, men ibland kan det kanske kännas lite överväldigande och svårt att veta vad man ska välja. En sida som skiljer sig lite från webbutikerna som dyker upp på google är en sida där man både kan köpa vuxenleksaker och få tips. Det är en webbportal som agerar som en jämförelsesida. Här kan man hitta många olika inlägg som fungerar som en guidning inom sexleksaksbranschen. Man får rekommendationer, förslag på olika produkter, beskrivningar kring högkvalitativa sexleksaker och mycket mer.

Något som också blir allt mer vanligt är att man som par tar in sexleksaker i sovrummet. När det kommer till parlekar kan en erotisk leksak hjälpa till för att stimulera på olika sätt samtidigt. Det finns kit bestående av massagestavar, penisringar och buttplugs, set för bondage lekar med till exempel ögonbindel, handbojor och piska. Ett kit är toppen för de som inte riktigt vet vad de tycker om. När man sen har hittat det man gillar, kan man byta upp sig till lyxigare och mer pesonliga modeller.

Så utforska och lek ensam eller tillsammans med en partner!