Småföretagare: Sätt ihop en panel som du rådfrågar på Konferens Malmö!

Målsättning är det enda sättet att veta att man tar sig framåt. Att kunna verifiera att man faktiskt har uppnått det man strävar efter är det tydligaste sättet att veta att man når dit man vill. Ännu effektivare blir det om man också sätter upp delmål så att man vet att man håller rätt kurs. Annars är det lätt hänt att man förr eller senare upptäcker att man inte alls var på väg i den riktning som man trodde sig vara i.

Ge lite extra på konferensen

Det är därför det alltid är viktigt att följa upp all sorts målmedvetet arbete med en utvärdering. För visst kan det vara inspirerande för ett företag att boka in en serie föreläsningar på Konferens Malmö, men om man inte också har någon sorts utvärdering så får man inte ut full effekt av konferensen.

Detta vet förstås alla stora företag om och tillämpar också denna metodik i sitt arbete till att inspirera och effektivisera. För den lilla företagaren, eller det lilla företaget, så kan det dock vara ett stort steg att omfamna denna strategi. Det finns liksom inte ett team av experter runtomkring en som stämmer av med en regelbundet.

Av den anledningen är det klokt att som liten företagare sluta samman med andra i samma sits som en själv. Skaffa en sorts panel där ni är mentorer för varandra som möts då och då för att stämma av läget med varandra. Det är bra att ha en extern part som man måste stå till svars för om man har latat sig istället för att ha gjort något som man har lovat. 

Varför inte boka in mindre möten en gång i månaden samtidigt som man har en mer formell konferens i början av varje halvårsperiod. På så sätt så känns det också lite högtidligare när man träffas under dessa former. Sådant brukar sporra till att verkligen ge lite extra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *