Omsorg för kropp och själ

19 juli 2020 Lily Hansen

Livet är både utmanande, roligt, trist och sorgligt. Det händer inte sällan att det känns som att orken är på väg att ta slut. Vardagslivet travar på och där tillbringar vi större delen av vår tid. Därför är det så viktigt att trivas med sin vardag!

Dock är det också viktigt att ha mål och trevliga saker att se fram emot. Utan hopp fungerar inte vi människor. Vi delar in vår tid i dåtid, nutid och framtid, och vi vill ha saker att planera för. Det behöver inte vara stora ting men de behöver finnas där.

 

En stilla plats för glädje
En viktig del av vår livsglädje är att få reflektera och bara vara emellanåt. Att ta en skogspromenad och bara sitta att filosofera en stund på lämplig stenbumling är bra, men ibland behövs det lite mer än så – eller helt enkelt något annorlunda. Då kan det vara läge att skämma bort sig på ett spahotell i Tällberg.

Låter det lockande? Det är precis lika bra som man kan önska sig! En blandning av behandlingar, stillhet och den goda mat du kan finna där gör mycket för ditt välmående. 

 

 

Vad kan ett spahotell erbjuda?
Ett spahotell är en plats för vila och återhämtning. Du har stor frihet att göra exakt vad du vill och kan släppa alla måsten. På spahotellet i Tällberg finns natursköna omgivningar att ta promenader i med Siljan strax intill. Det finns en restaurang med god mat att njuta av och du kan också välja att ta med maten till ditt trivsamma rum. 

Spalokalerna är inspirerande och designade för välbehag. Du kan beställa en mängd olika behandlingar såsom massage, ansiktsbehandling och inpackningar. Låt personalen ta hand om dina händer och fötter och bara luta dig tillbaka och må bra.

Kom hem från din spahelg med utvilad kropp och utvilade sinnen!

Fler nyheter