Migrationsrätt för dig som bor i Göteborg

18 april 2021 jonas olsson

Att säga att migrationsrätt i Göteborg är till för dig som bor, verkar eller vill bo och verka i staden, är både rätt och fel. För när du söker hjälp av en advokatfirma i staden så kan det lika gärna vara för att du finns i närheten eller för att du inte har någon representant i din närhet. Det går nämligen även bra att anlita en advokat i Göteborg inom migrationsrätt om du har fått tips om att den ska vara extra duktig.

Flytta till någon närstående

Om du redan har en familjemedlem som kommit till landet på grund av flykt eller migration, så finns det en möjlighet att även du kan söka dig hit. Så länge du vill flytta till ett annat land och inte är en flykting, så är det migrationsrätten som gäller. Den är till för dig som har någon anledning att vilja komma till landet, eller som på grund av familjemedlemmar känner ett stort behov av att komma dem närmare.

Har du sökt men fått avslag så är det viktigt att du vet att du ändå kan försöka ändra det beslutet. Det kan vara att du inte fått framföra dina skäl, eller att du på något annat sätt tycker att rätten har dömt fel i ditt fall. Med rätt advokat kan du få all stöttning du önskar och kanske till och med ändra ett oönskat beslut.

Hitta någon som passar ditt ärende

När du ska driva ett ärende gällande boende, vistelse eller arbete i ett annat land, så är det av största vikt att du hittar någon som du känner dig bekväm med och som vet allt inom området. På det viset kan du känna dig trygg och veta att du får bästa möjliga representation. Det är också viktigt att du ger all önskad information för beslutsfattandet.

Fler nyheter