Kompletta stall ger trygghet åt hästarna

17 maj 2022 jonas olsson

editorial

Som hästägare vill man givetvis att hästen trivs och har det bra. Många av våra husdjur kan vi ha boende i vårt eget hem, så som katt, hund, kanin, fågel, orm eller en vandrande pinne. Men en ko behöver en ladugård, hönsen vill ha en hönsgård och grisen bör ha tillgång till en trivsam svinstia. 

Hur vill hästen bo då? Jo, en häst trivs bäst i ett stall som är anpassat för just hästar och det finns lite olika storlekar och modeller att välja bland. Om du har ett flertal hästar så finns det större stall där du själv kan bestämma hur många boxar du önskar.

 

kompletta stall

 

Mini eller Maxi – vilket komplett stall bör du välja?

Vilket stall som passar dig bäst beror lite på hur många hästar du har och vilket behov som finns. När det är dags för dig att köpa en bostad åt din häst så finns det många praktiska och kompletta stall hos uteboxen.se. Ett komplett stall Mini kan utrustas med 2–5 boxar och du har tre olika storlekar att välja bland på boxarna. Du väljer själv storlek och planlösning på stallet och byggnaden är förberedd för sadelkammare och foderutrymme.

Om du är i behov av mycket plats så är varianten Maxi ett mycket bra val. Här finns det egentligen inga gränser för hur stort stall det går att bygga. Allt byggs i sektioner så du har även möjlighet att komplettera och bygga ut stallet om det behövs vid ett senare tillfälle.

Låt erfarna montörer montera ditt stall

När du har köpt ett komplett stall så måste stallet givetvis monteras ihop. Det kan du göra på egen hand om du vill det. I annat fall så kan du låta firman som du köpt stallet av även ta hand om monteringen. Erfarna montörer sätter upp stallet både snabbt och noggrant.

Fler nyheter