Inredning med tavlor i skandinaviska hem

23 oktober 2017 Matilda Olsson
Inredning med tavlor i skandinaviska hem

Ett hem utan tavlor skulle i de flestas mening se väldigt naket och tråkigt ut. Många skandinaviska hem är redan inredda i en avskalad inredning med mycket vita väggar och ljusa möbler. Våra tavlor, som du kan se fler av på https://mynewart.se/canvastavlor-billiga-online-stora är anpassade för att passa in i de trendiga, skandinaviska hemmen. Vad som är konst är upp till var och en att bestämma, men de flesta skulle nog hålla med om att tavlor är en stor del av detta. 

Vi erbjuder många canvastavlor i modern, ofta abstrakt stil, som passar in i de flesta hem. En abstrakt canvastavla kan ofta upplevas som mycket avslappnande att sitta och titta på. Det är inte en slump att dessa tavlor ofta återfinns i väntrum hos till exempel tandläkare och läkare, utan det är just för att få patienterna att slappna av. 

När man har sett en bild på nätet av en tavla man vill ha så kan det vara en helt annan sak att se målningen i verkligheten sen. Att se en liten, förminskad bild på en skärm är inte alls samma sak som att se den stora målningen i verkligheten.Därför erbjuder vi 30 dagars returrätt, så att du ska ha tid att se om tavlan passar. 

Fler nyheter