Hitta en frisör i Stockholm

14 september 2021 jonas olsson

Det här med hår kan vara en ganska så känslig historia. Många låter inte vem som helst peta i ens hår, särskilt inte när det kommer till frisörer. Ofta har man en specifik person som är ens favorit när det gäller frisör. Men vad händer om just den frisören slutar?

Har din favoritfrisör slutat på sitt jobb? Den frisör i Stockholm som du så länge har gått till, i flera årtionden faktiskt. Du är väldigt känslig med ditt hår och du gillar inte att behöva gå till någon annan än din egen frisör. Vad ska du göra nu? 

Sanningen är ju att det faktiskt finns gott om olika frisörer att prova, i Stockholm såväl som i andra delar av landet. Man kan hitta en annan frisör som blir till ens favorit till slut. Kolla in här till exempel: https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/

 

Viktigt med personkemi

Genom att man provar sig fram vid olika hårklippningar med en ny frisör vid varje tillfälle, så kan man hitta en frisör som man tycker om och som passar. Det är kanske inte helt enkelt och det kanske känns lite jobbigt en stund, men när man väl har hittat någon som man tycker om så är det härligt. 

Den frisör man går till behöver också vara någon som man klickar med rent personligt. Om inte kemin finns där, så kan det kännas jobbigt att gå och sätta sig i frisörstolen en timme var sjätte vecka. Man vill ju ha en frisör som man enkelt kan prata med. Man säger ju att frisörer är som terapetuer. De får höra både sådant de vill och sådant de inte vill höra. 

När du är på jakt efter en ny frisör behöver du sondera terrängen lite grann. Kolla vad som finns att tillgå och prova lite olika innan du gör ditt val. 

Fler nyheter