Förebygg och eliminera rynkor med botox i Malmö

17 augusti 2021 Cecilia Olsson

Rynkor och fina linjer är något som väldigt många bävar för att börja upptäcka i sitt ansikte och dessvärre är det något som med tiden kommer att dyka upp. Det är till exempel väldigt vanligt att det uppstår rynkor i pannan och runt ögonen på grund av att man spänner ansiktets muskler, vilket skapar veck i hudlagren som så småningom blir permanenta. Genom att göra en botoxbehandling kan man minska rynkor och fina linjer som uppstått, detta tack vare att läkemedlet minskar musklernas aktivitet. Botox kan även användas i förebyggande syfte. 

Regelbundna behandlingar gör att man alltid kan se rynkfri ut

Även om botox har goda effekter på den som vill minska rynkor och återfå slät hy så varar inte resultatet efter en behandling för evigt. Hur länge resultatet håller beror på individuella förutsättningar samt levnadsvanor, men i regel varar det i tre till sex månader. Vill man ha ett mer varaktigt resultat kan det därför behövas nya botoxbehandlingar efter en viss tid, det gör att man kan bibehålla det önskade utseendet. 

Till en början är det vanligt att göra behandlingar var tredje till var fjärde månad, för att sedan trappa ner till ungefär två gånger per år. För att säkerställa trygga och lyckade behandlingar bör man välja en klinik med kunnig samt erfaren personal och det är viktigt att legitimerad sjukvårdspersonal utför injektionerna.

Klinik i Malmö som erbjuder säkra och skräddarsydda behandlingar med naturligt resultat

Clinic N.VY är en klinik som alltid strävar efter naturliga resultat på behandlingarna de utför. Inför en botoxbehandling erbjuder de en kostnadsfri konsultation för att behandlaren ska förstå varje patients förväntningar och mål. Det gör i sin tur att de kan lägga upp en korrekt, individuell behandlingsplan. Beroende på önskemål så kan behandling med injektion av botox (som alltid utförs av legitimerad sjukvårdspersonal på kliniken) ske i samband med konsultation. Clinic N.VY är ett tryggt val för den som vill göra botox i Malmö.

 

Fler nyheter