För mycket saker? För lite plats?

14 maj 2020 Lily Hansen

Har du för mycket saker? Många skulle säkert svara ja på den frågan. Har man för mycket grejer kan man alltid rensa ut och sälja eller skänka. Men har man mycket saker som man varken vill sälja eller skänka, men bara för lite plats, kan man alltid magasinera en del. Kanske behöver du Storage i Uppsala? Det kan vara för att du har sålt din lägenhet och ännu inte hittat en ny, och alla dina möbler behöver tillfällig förvaring. Eller så har du en firma, med inventarier som tillfälligt behöver lagras någonstans. Magasinering är svaret.

 

Magasinera med värme, larm och försäkring 

Väljer du att magasinera dina föremål kan du tryggt anlita en firma som både flyttar dem och kan erbjuda storage, som är både uppvärmt och larmat. Dina saker är även försäkrade under magasineringen. Ibland handlar det bara om enstaka möbler eller lådor, men det kan också vara ett helt hem, allt bohag som ingår där. Likaväl kan det handla om ett kontor, med flera arbetsplatser, datorer etc. Man kan på vardagar under dagtid fylla på eller ta ut saker ur sitt förråd.

 

 

Sök ny bostad i lugn och ro, med dina saker i säkert förvar

Att hitta en ny bostad är inget man gör på en eftermiddag. Det kan ta lång tid, ibland ett par år. Och det är okej när man inte behöver oroa sig för vad man ska göra av allt man vill flytta med sig. Man kan vänta in den perfekta bostaden och det är större chans att man hittar rätt om man inte är stressad. När man vet att man har sitt bohag magasinerat kan man i lugn och ro åka på visningar, väga för- och nackdelar, för att slutligen bestämma sig. Och då för att det känns rätt, och inte bara för att få in alla grejer snabbt.

Fler nyheter