Enkelt och gott – företagscatering

06 april 2020
Enkelt och gott - företagscatering

När man ska bjuda sina anställda eller kunder på mat under en after work, konferens eller möte är det väldigt bekvämt med catering. Då kan man enkelt plocka ut det som passar för tillställningen och räkna ut hur många portioner man behöver för tillställningen. Många gånger kan det både vara roligare och smidigare att vara i ett slutet sällskap i en hyrd lokal eller i företagets lokaler istället för att ge sig iväg ut på restaurang. Är man en grupp anställda som ska ses och umgås blir det ofta mer utspritt om man går till en restaurang, även om det såklart kan vara trevligt också. Genom att beställa catering har man kanske lite mer koll på att man håller isg inom budgeten också eftersom man beställer maten innan. 

 

Restaurang Knut är en cateringfirma i Stockholm som har god mat med norrländsk touch. Deras rätter baseras till stor del på fisk och vilt som hjort och älg. Här finns ett stort utbud att välja på och säkerligen ett alternativ som faller de anställda eller kunderna i smaken. Deras mat är också nyttig och det är alltid kul att kunna beställa mat som är god och samtidigt gör nytta i kroppen. 

Genom att beställa catering till företagseventet så gör man det enkelt och avslappnat. Maten levereras och man behöver inte göra mer än att duka eller ställa fram tallrikar, glas och bestick som de ätande får hämta innan de sår sig ner vid bordet. 

Med tanke på Coronaviruset är det en bra tid att som företag stötta andra företag inom restaurangbranschen. Genom att beställa maten av ett cateringföretag så gör man en god gärning, samtidigt som man får nöjda kunder eller anställda. Härifrån kan man också beställa mat för hemleverans, vilket är toppen, om man skulle bli sugen på några av deras goda rätter när man ska äta mat med familjen eller ska äta en middag själv men vill äta en god och vällagad middag men kanske inte har tid att laga den själv. 

Fler nyheter