En trubadur för härlig feststämning

Varför inte liva upp bröllopet, dopet, festen eller någon annan tillställning med lite musik? Oavsett om du är ute efter lite härlig bakgrundsmusik och vill ha något mer genuint än en spellista på repeat eller önskar underhållning för dina gäster är en trubadur ett utmärkt alternativ till ett band eller en DJ. 

 

Trubadurer för alla tillfällen 

Trubadurer upplevs ofta som väldigt genuina och personliga, och passar därför bra på tillställningar såsom dop, bröllop och födelsedagsfester. Det finns trubadurer som spelar alla tänkbara instrument och inom många olika genrer. Det kanske vanligaste är trubadurer som sjunger och spelar akustisk gitarr. Men den som vill ha något lite mer annorlunda behöver inte misströsta. Det finns något för alla! Varför inte anlita någon som spelar piano och sjunger, eller någon som spelar dragspel? Varje fest har sin egen stämning och tema och det är upp till dig som arrangör att bestämma vilket stämning du vill att musiken ska förmedla till gästerna.

 

 

Hitta en trubadur

Trubadurer kan kännas lite svåra att hitta. Men precis som band och DJs har de ofta hemsidor där man kan kontakta dem och ofta även hitta ljudklipp och videos på när de uppträder. Det går ju även att anlita någon du känner som är talangfull. Kanske har du en släkting eller kompis som är en duktig musiker. Annars har sannolikt någon du känner en bekant som skulle kunna ställa upp. Oavsett vad du väljer att göra är det klokt att göra noggrann research så du väljer någon som passar för just din fest. 

Varför inte boka en trubadur till din mormors 80-årsfest eller till ditt bröllop? Om du vill ha någon som kan spela dragspel i Stockholm kan Per Speleman vara ett alternativ. Per Speleman sjunger och spelar dragspel. Han erbjuder flera olika alternativ så du kan få en musikupplevelse som passar just ditt evenemang. Läs mer här: http://perspeleman.se/