Bröstlyft i Stockholm – för en snygg profil

28 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Funderar du på att göra ett bröstlyft? Vill du ha en snygg och ungdomlig profil? Bröstlyft är ett bra alternativ om du känner att dina bröst är små och tomma efter barn och amning, eller om du har gått ner i vikt och huden har blivit slapp. Jordens gravitation bidrar också till att brösten börjar hänga när du blir äldre. En annan vanlig orsak till att en kvinna vill göra ett bröstlyft är asymmetriska bröst. 

För att göra ett bröstlyft krävs det att du genomgår en operation. Under operationen flyttas vårtgården och överflödig hud tas bort. Operationen genomförs av en plastikkirurg. Ibland kombineras bröstlyft med bröstförstoring, men det är inte alltid nödvändigt. Du är sövd under operationen och efteråt får du stanna kvar på kliniken för observation, för att säkerställa att allt har gått som planerat. Innan du åker hem får du information om när stygnen ska tas bort samt rekommendationer gällande hur du tar hand om dig. 

 

bröstlyft

 

Konsultation före bröstlyft

Innan du bestämmer dig för att göra ett bröstlyft i Stockholm är det viktigt att du tar reda på så mycket som möjligt om förväntat resultat samt vilka risker som finns. Prata gärna med andra som gjort bröstlyft och hör vad de upplevt som positivt respektive negativt. Läs på, sätt dig in i processen och skriv upp allt du undrar. Boka sedan en tid för konsultation hos en plastikkirurg, som exempelvis ​​ https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostlyft

Plastikkirurgen kommer att ge dig den information du frågar efter samt annan information som hen anser att du behöver ha för att kunna fatta ett beslut. Ta med dig all information hem efter besöket och tänk noga igenom ditt beslut. Trots att bröstlyft anses vara ett relativt säkert ingrepp så finns det risker. Väg för- och nackdelar med ett bröstlyft och tveka inte att ringa tillbaka till kliniken om du har ytterligare frågor. 

Fler nyheter