Boka kemtvätt snabbt och enkelt

12 februari 2021 jonas olsson

Visste du att du kan boka kemtvätt via mobilen? För oss som är vana att göra allt via vår smarta mobil blir det enklare och enklare för var dag som går. Verksamheter och företag utvecklas och anpassar sina verksamheter. Att beställa mat och blommor för hemleverans är något vi är vana sedan länge.

Nu kan du även boka klipptiden eller kemtvätten via smidiga appar i mobilen. Och tack vara apptekniken får du enkelt ett meddelande när tvätten är klar för upphämtning. På detta sätt behöver vi inte hålla allt i huvudet och planera själva. Vi kan förlita oss blint på att tekniken löser allt. Eller kan vi?

När mobilen plötsligt lägger av 

På tal om tvätt så är en tvättstuga eller ett badrum en riskzon för våra älskade mobiler. Plötsligt säger det bara plums och då står man där utan appar och notiser. Hur ska du då veta när mattan är klar på kemtvätten, när barnen ska hämtas på skolan eller vad du ska äta till middag?

Som tur är har nästan alla mobiler en backup i molnet. På så vis kan du säkerligen hitta din tid hos frissan även via datorn och du kan återskapa allt när du fått tag på en ny lur. Hur som haver, poängen är att det är galet smidigt att kunna lösa allt precis här och nu via mobilen.

 

 

Fördel för alla med bokning i mobilen

När du bokar en tjänst såsom kemtvätt via mobilen kan du göra detaljerade val av vad det är du behöver tvätta. På så vis vet du exakt vad du kommer att betala för tjänsten. Du kan tydligt se i listan vad kemtvätten tar emot för typ av tvätt och du får bokningen bekräftad direkt – helt enkelt. Samtidigt slipper kemtvätten passa telefonen och de får in precisa och direkta bokningar som underlättar.

Fler nyheter