Sockerfri choklad kan smaka minst lika gott som klassisk choklad

30 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Choklad är riktigt gott vid väldigt många olika tillfällen. Den kan ätas precis som den är men passar såklart även väldigt bra som ingrediens i diverse bakverk och desserter samt som topping på det mesta. En chokladbit till kaffet eller på eftermiddagen då energin börjar tryta kan också vara väldigt uppskattat. Choklad är något som kan ge en stunds njutning vardag som helg. Det är dock en produkt som i regel har ett högt socker- och kaloriinnehåll. Vilket gör att det kan vara bra att begränsa intaget något, eller åtminstone inte välja choklad fullproppad med socker. 

Sockerfri choklad med fyllig smak

Sockerfri choklad är ett mycket bra alternativ till den som vill kunna unna sig något gott utan att behöva oroa sig för högt kaloriintag. Hos Easis hittar man flera olika sorters choklad såsom vit, ljus, mörk, med fyllning, utan fyllning samt flera olika smaker som exempelvis hallon eller lakrits. Easis vill att det ska vara lätt att hitta produkter utan tillsatt socker vare sig det handlar och godis eller frukostprodukter. 

image

God smak utan tillsatt socker

Alla Easis produkter är utan tillsatt socker, men de kompromissar fortfarande inte med den goda smaken. Där det har varit möjligt har de dessutom tillsatt protein och kostfibrer samt minskat fettinnehållet. Det gör att man enkelt kan hitta bra alternativ till ”vanligt” socker i deras sortiment. Genom att välja produkter utan tillsatt socker så kan man äta godsaker med lite bättre samvete. Även frukostprodukter, såser och tillbehör till diverse rätter kan innehålla mycket socker, men man hittar alternativ även till sådant hos Easis. 

Det kan helt enkelt vara en god idé att kika på Easis sortiment av sockerfri choklad samt andra goda produkter utan tillsatt socker. Det kan innebära att man kan unna sig lite oftare utan att behöva oroa sig för allt för många kalorier. 

Fler nyheter