Professionell hjälp på bilverkstad i Gnestad

29 mars 2021 Lily Hansen

Solen sken och Niclas hade en bra magkänsla inför dagen. Visslande gick han ut till bilen för att ta sig milen in till jobbet. Han slängde in sin väska med träningskläder på passagerarsidan som han var nöjd att han kommit ihåg. Leffe på jobbet hade igår utmanat honom att hänga på och spela padel och det kunde han ju inte säga nej till.

Han vred om nyckeln och väntade på det välbekanta ljudet av en spinnande motor. Det han hörde var något som liknade en hostning innan det åter blev tyst. Han provade några gånger till men utan annat resultat. Nu började han känna sig stressad. Han plockade fram mobilen och sökte på bilverkstad i Gnestad, sedan klickade han på länken https://www.swardbil.se/.

 

En lånebil

Bilen blev bärgad till bilverkstaden där han kunde låna en bil till ett rimligt pris. Allt gick snabbare än han hade trott och han blev inte allt för sen till jobbet. Det enda moln på oroshimlen var hur mycket kalaset skulle kosta. För av någon anledning gick saker alltid sönder när kontot inte tålde några ansträngningar. Han beslutade sig för att ta sig an problemet när det var dags att hämta bilen.

 

Smidig betalning

Han visade sig ha gjort alldeles rätt när han bestämde sig för att inte grubbla över kostnaden. Tillbaka på bilfirman nio timmar senare var Skodan redo för att köras igen. Känslan Niclas känt i morse började sakta att hitta tillbaka. 

Han tog ett djupt andetag. Då frågade mannen bakom kassan om han har Skodakort? Niclas stirrade frågande på honom och mannen förklarade. Du kan välja att betala hela beloppet på en gång eller ta det på Skodakortet. Där kan du avgiftsfritt betala av din räkning under 12 månader om du vill. Niclas sa ja till kortet. På väg ut till bilen började han återigen att vissla.

Fler nyheter