Fruktbudet som välkommen leverantör

02 augusti 2021 patrick pettersson

När fruktbudet kommer till många företag så händer det att personalen direkt tar sig vägarna förbi för att se vad som bjuds och kunna plocka ut sina personliga favoriter innan de försvinner. Fruktbudet är en välkommen leverantör som i vissa fall noteras mycket precist av personalen. För man vet med sig att vissa frukter annars kommer försvinna ner i någon kollegas fruktsugna mage. Eller någon besökare som lyckas hinna före.

För frukt är som alla vet något som är gott och även nyttigt. Det är också något som kan pigga upp en anställd som råkat missa frukost eller lunch. Eller något som man tar för att orka med hela arbetsdagen, utan att tappa energin framåt eftermiddagen. Det tillfälle när man annars brukar inmundiga en kaka och kaffe för det välkända trefikat. Istället kan man ta en frukt och få känna sig pigg och nyttig samtidigt. Kanske till och med så man klarar sig fram till middag.

Välj din fruktleverans

Om du har bestämt dig för att börja använda fruktbud på ditt företag så finns det en mängd val att göra. Du kan välja när du vill få leveransen, hur stora korgar du vill ha och även hur många, samt vilken frukt du vill ha i fruktkorgen. Kanske har du någon anställd som har en allergi som gör att du vill hoppa över vissa frukter. Eller så har du en förkärlek för någon frukt som du därför alltid vill få med i din fruktleverans.

Det kan även vara viktigt att du har koll på hur personalen äter frukten, så att det inte alltid blir någon frukt kvar när det är dags för nästa leverans. Är det exempelvis semestertider så kanske du får dra ner på leveranserna, eller så får du kanske säga till personalen att plocka på sig extra mycket frukt så att den går åt.

Fler nyheter