Få ditt förhållande att blomstra med blommogram i Stockholm

11 september 2021 Lily Hansen

Börjar det dra ihop sig inför din och din partners årsdag? Kanske är det dags att fira bröllopsdag, eller din kärestas födelsedag. Oavsett vad det är som ska firas slår ett blommogram aldrig fel. 

Att bli överraskad med en vacker blombukett är nästan alltid uppskattat. Det behöver inte ens vara ett speciellt tillfälle. Att ge någon du älskar ett blommogram kan förgylla vilken grå vardagseftermiddag som helst!

Att beställa ett blommogram

Idag är det enklare än någonsin att skicka ett blommogram. Tack vare internet kan du med ett par knapptryck beställa blommor från din mobil eller dator var du än befinner dig. Perfekt om du till exempel vill överraska någon med ett blommogram i Stockholm men själv bor i Umeå! 

Många florister erbjuder en onlinetjänst där du kan välja bland olika blombuketter och skriva en personlig hälsning till personen du vill ge blommorna till. Det brukar då finnas bilder på de olika buketterna så att du kan ha full koll på vad det är du beställer. Du kan självklart även ringa din lokala florist, eller besöka den, för att beställa blommor om du hellre vill det. 

Att välja blombukett

Om du känner dig osäker på vilka blommor eller vilken blombukett som är den rätta finns det hjälp att få. Oroa dig inte, florister är mycket kunniga och kan hjälpa dig att skapa en blombukett som förmedlar den känsla eller effekt du önskar. 

En blombukett går ofta att beställa i olika storlekar. Priset är normalt sett högre ju större bukett du beställer. Men priset kan även påverkas av andra faktorer. 

Vissa blommor är mer sällsynta eller på andra sätt unika och kan därmed kosta mer i styckpris. En blombukett med flera sällsynta blommor är normalt sett därför dyrare. Tänk också på att det ofta tillkommer en leveransavgift när du beställer ett blommogram. 

Fler nyheter