Ett nytt liv gryr

Så har tiden då kommit för att avsluta ett kapitel i ditt, och ert liv. Staden var bra under en lång tid i livet, det var trots allt här ni träffades, men nu har livet fått andra prioriteringar. Det är dags att börja trappa ned på tempot och få mer tid över till att vara tillsammans som familj.

För utanför staden väntar väntar det lantliga livet på gården. Även om det har tagit ett tag för det definitiva beslutat att mogna fram så har ni alltid vetat att det är hit ni vill. Denna plats dit ingen tunnelbana eller pendeltåg når och där trafikens larmande buller ersätts av ljudet från traktorn på åkern.

när du nu bokar flyttstäd i Stockholm med Flyttfabriken och känner ett uns av vemod i bröstet… då ska du veta att det är så det ska kännas. Att flytta är på något att som att dö en smula. Det här livet som har levts fram tills nu är över, och det är klart att det känns svårt att släppa taget om det bekanta och omtyckta.

Men så fort gatan försvinner i backspegeln så ersätts vemodet av en gnutta spänning. Känslan växer i takt med att ni kommer längre och längre bort från den gamla lägenheten. För i samma veva kommer ni ju allt närmare ert nya hem.
Här här man fåglarna kvittra på morgonen och tuppen gala. Det är ett helt nytt liv, men ändå känns det på något sätt så bekant.
Det är för att ni har gjort rätt val, och då känns det på något sätt som att komma hem igen – trots att man aldrig har bott i huset tidigare.

Snart börjar det gamla livet kännas som en avlägsen dröm medan det nya ger en allt större känsla av tillfredsställelse.
Grattis till valet av en lantlig framtid.