Byt ut den alldagliga bordslampan till en Limited Edition PH 2/1 Bärnsten

En bordslampa kan ge ljus då det ska göras läxor, arbetas eller läsas böcker. De passar perfekt på skrivbordet eller nattygsbordet, men bara för att det är en bordslampa så måste den inte stå placerad på ett bord, det finns flera andra platser där de passar in alldeles utmärkt. Kom även ihåg att förutom att lampor används som belysning för att göra det möjligt att läsa och utföra sysslor i hemmet så är de också en bra källa till mysig stämning.

Skapa stämning i husets alla rum

En bordslampa gör sig väldigt fin stående på en fönsterbräda, det skänker mysfaktor både utanför och inne i bostaden. Det är dessutom väldigt lätt att bara ställa dit den och koppla in sladden, till skillnad från hängande lampor som kräver mätning, krokar och sladdragning. Bordslampor gör sig även perfekt stående i en hylla. Med ljuskällor på hyllplanen kan böcker eller andra vackra detaljer belysas och det skänker en mysig atmosfär i rummet.

Placera ut vackra bordslampor på olika platser i bostaden för en hemtrevlig stämning och bra tillgång till ljus i alla utrymmen. 

En fin designlampa förhöjer hemmet ytterligare

En otroligt vacker bordslampa som passar i hemmets alla rum är PH 2/1 Bärnsten från Louis Poulsen. Skärmarna på lampan är gjorda av munblåst bärnstensfärgat glas som skickar ett varmt och inbjudande ljus runtomkring sig när lampan tänds. Den är utformad med det berömda treskärmssystemet vilket Poul Henningsen tog fram 1926 för att återskapa det mjuka och bländfria skenet av en fotogenlampa som skänker den där extra mysiga atmosfären.

Förbeställ din alldeles egna PH 2/1 Bärnsten bordlampa redan idag på https://www.lampemesteren.se/ph-limited-edition-fraan-louis-poulsen.aspx. Lamporna levereras från och med den 1 oktober 2020 och skulle det vara så att den vackra bärnstensfärgen inte passar in i hemmet så är det även möjligt att få den med vita skärmar. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *